Van jó gamer laptop 150 ezer forintért?
Figyelt kérdés
Lehetőleg jól bírja az akksija is kb. 1-2 óráig töltés nélkül. Ha nincs jó akkor ugyanennyiért jó PC-t tudtok e nekem leírni. A laptop a fő mert sokat utazok.2015. jan. 28. 18:27
1/9 anonim válasza:
Laptop tuti nincsen, gamer legalábbis, még egy jó gamer PC-t is úgy ahogy lehet csak kihozni ebből.
2/9 anonim válasza:
Duplájáért már van kezdő gamer laptop.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor változtatom a lehető legjobb laptop kéne aminek kb 2-3 óráig bírja az akksija. World of Watcraft:Warlords of Draenorral, Skyrimmel, meg néhány FPS-sel játszanék rajta. A képernyő de legyen nagyon pici mert buszon filmet néznék rajta. Szóval a lehető legjobb gép kéne. (lenovo ideapad g710 jó lenne?)
2015. jan. 28. 18:54
4/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés jövő évre tanévre kéne lehet hogy nyáron lejjebb mennek az árak, vagy jönnek ki új gépek olcsóbban, s jobban?
2015. jan. 28. 18:56
5/9 anonim válasza:
Jósok sajnos nincsenek az oldalon (tudtommal), egyébként a lényeget az első két válaszoló már leírta.
6/9 anonim válasza:
Jó minőségű, jó a garancia és a szerviz és el lehet játszogatni rajta az említett játékokkal alacsony-közepes beállításokkal.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 pont ilyenek vannak a suliba elég szimpatikusak nekem is csak a burok elkészítése nem vmi igényes amugy elég jók. Amúgy a 7 éves laptopomon is elfutnak alacsony-közép grafikán szóval ezeken amik másfélszer erősebbek szerintem elég jó lenne
2015. jan. 31. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!