Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdekelne, hogy milyen a...

Érdekelne, hogy milyen a win.8 a win 8.1hez hasonlítva?

Figyelt kérdés

2015. jan. 28. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Lényegében ugyanaz, 8.1-ben van álstartmenü.
2015. jan. 28. 15:17
 2/8 A kérdező kommentje:
8.1 jobb? Mert a 8as ról sok rosszat hallotam, mondta egy szerelő, hogy a 8.1 jobb mert kivanak javítva a hibák amik a 8asba voltak.Valakinek valamilyen tapasztalata a 8.1el?
2015. jan. 28. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, a 8.1 jobb. Mondjuk én úgy utálom a win8-at és 8.1-et, ahogy van. Számomra vagy win7 vagy xp vagy linux :)
2015. jan. 28. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is xp vagy 7 parti vagyok. De újonnan nem tudok már venni
2015. jan. 28. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
még nem kötelező win7 ről váltani de majdan ahogy xp-re nem írtak gamet win7 re se fognak de vagy még 3 év.-
2015. jan. 28. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Hamarosan lesz win10.
2015. jan. 28. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Kicsit off.

Én otthon használok Win7-et és a munkahelyemen 8.1-et. Elég jó összehasonlítási alapom van.

Ami most így eszembe jut éles különbségként (leszámítva a felületet, meg a használatát):

- a 8.1-nél sokkal többet futnak különböző rendszerfolyamatok a háttérben, amikről nem tudom igazán hogy mik és mennyire fontosak, mert a Feladkezelő csak azt írja, hogy a System használja, de nem részletezi. És bizony ilyenkor pörög a processzor, merevlemez.

- a 8.1-re lényegesen többször érkeznek javítások, frissítések

Összességében a 8.1 egy eléggé korszerű op. rendszer (linuxosoknak fület befogni!), én szívesen váltanék rá, ha kapnék egyet ingyen. Ha neked jogtiszta a 8.0, akkor elméletileg ingyen válthatsz a 8.1-re. Bár jó kis forgalmat generálhatsz vele, mert nekünk telepítés után a teljesen szűz Windows könyvtár 16 GB-nyi helyet foglal.

2015. jan. 30. 08:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én eddig win. 7-et használtam csak mivel befuccsolt az alaplap és újonnan nem tudoK már win7-el laptopot a garanciát meg nem akarom elveszteni rá ha telepítem a 7est. Szóval akkor a 8.1 jobb a 8as nal? Tesómnak van 8as nekem nagyon nem jön be főleg a Start menüje.
2015. jan. 30. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!