Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Zsir új gépnél milyen driverek...

Zsir új gépnél milyen drivereket kell felrakni?

Figyelt kérdés

alaplap , vga ??

És először cd-ről vagy egyből jöhet netről a legfrissebb??

2015. jan. 28. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Zsír új lakásba költözésnél mit kell először odavinni? A polcokat, a hűtőt? Először a mikrót, és aztán jöhetnek a növények?
2015. jan. 28. 13:44
 2/4 DJRuffHU válasza:
0%
őszintén... Mindegy hogy méket rakod fel. De én ajánlom a DriverGenius-t mivel ez a program felteszi mindet csak le kel vizsgálja a gépet (max 5 perc) és letöltheted a legujabbat
2015. jan. 28. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Told be a lemezt és nyomj egy autó telepítést.Ha felismerte az összes hardvert akkor lehet frissítgetni és nem kell mindenféle buhera program.Az alaplapi lemez tartalmaz minden drivert és ha van videokarid annak a lemeze is.

Nem árt ha megtanulod hogy mi van a gépedbe és csakis a gyártó oldaláról frissíts.

2015. jan. 28. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez azért sok mindentől függ.

Nekem a mostani rendszeremnél a Win7 és a Win8 is friss telepítés után tökéletesen kezeli a hangot, és van net is. Azokat így nem szoktam telepíteni. Főleg, hogy az alaplapomhoz tartozó hangdriver programja eléggé idegesítő valami, és akkor finoman fogalmaztam.

Vga drivert szoktam szinte csak.

2015. jan. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!