Melyik egér éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Razer Salmosa:
3G Laser technológia, 1800dpi, 16bit adatbusz, 15g gyorsulás
8525.-Ft
A4Tech X-748K Oscar optikai egér:
Optikai, 6 fokozatban kapcsolható 600-3200dpi felbontás, 5 gomb, fekete szín, USB csatlakozás
6325.- Ft
Tudom hogy a Razer márkás de én attól félek hogy az kicsi lenne. Egyébként hallottam hogy a Lézeres egereknél kényes az egérpad. Ez mennyire igaz? És Ki melyik egeret választaná inkább?
2010. febr. 8. 21:53
1/7 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy a kettő egér közül melyik a jobb, én laser egeret használok, és hozzá a Tescoban kapható 200 ft-os egérpadot. Egy éve vettem belőle vagy 5 db-ot, de még mindíg az elsőt nyűvöm. A szélein már elengedett a ragasztés, de a pad 4/5 őd részének kutya baja. Szürke vászon teteje van, és semmi sem tapad rá.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igaz nem azt kérdeztem hogy milyen a padod :D:D De azért köszi.
2010. febr. 8. 22:07
3/7 anonim válasza:
figy szerintem 1000Ftért vegyél egy lézeres fekete színű egeret oszt elvan intézve. senki nem nézi hogy milyen egered van
4/7 A kérdező kommentje:
Ja bocs azt kihagytam hogy JÁTÉKRA kéne. Úgyhogy csak olyanok írjanak már akik ilyen téren tapasztaltabbak és normálisak. Köszönöm
2010. febr. 8. 22:30
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsi, nem tudtam hogy játékra kell. Hát mindkettő elég jó de én inkább az A4Tech-re voksolnák, ha a kettő közül kéne választani. Az A4Tech még szerintem szebb is.
6/7 anonim válasza:
szerintem is jobban jársz az 5 gomb és a sokfokozatú állítás miatt.
nekem gigabyte van, vezeték nélküli, picike, de én nagyon szeretem. 6500 ér vettem aqua.hu -n
7/7 anonim válasza:
Sztem a Razer Deathadder-t vedd meg. Én használtam egy A4tech X7est, hát jó volt, de tönkre is ment... most deathadderem van, 100000x jobb mint az X7...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!