Mongoosteam kérdése:
Nem rég vettem egy alaplapot procival! Minden patent addig amig el nem inditom mert utána valami nem kerek, esetleg valami ötlet?
Figyelt kérdés
" reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key "
ezt irja ki!
Mi lehet a baj ? segítségeteket is előre is köszönöm !
alaplap: GIGABYTE GA-Z97 D3H
SATA-t kihuztam ill viszakötöttem , de így se.
2015. jan. 27. 21:53
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nincs oprendszer a gépen. (Ami meglepő, általában magától keletkezik rá...)
Rakd be a valami oprendszer valamilyen telepítő lemezét, és arról indítsd el a gépet.
2/4 A kérdező kommentje:
2015. jan. 27. 22:13
3/4 anonim válasza:
Az ok egyszerü mivel a winyodon még a másik alaplap pal telepített windowsod van ezért a mostani már nem fogadja el
EZ volt az 1 teória
vagy nem mutattad be az alaplapodnak a winyot :))
ez volt a 2
4/4 A kérdező kommentje:
most win 7 telepitőjét beraktam minden ! de viszont nem találja a sata-t ! kábelt is ccseréltem ( új kábel) ... mit tegyek?
2015. jan. 27. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!