Milyen játékokkal tudnék játszani, milyen felbontáson?
i5-4460
8gb ram
asus r9 280
full hd-ban(1920x1024) játszhatnék az ac unityvel,fc4-el,bf hardline-al,gta5-el,batman arkham knight-al high-on,ultrán?
de inkább 1280x1024-et vegyétek figyelembe,mert azon fogok játszani még egy ideig,csak szeretném tudni,h mennyivel kellene lejebb venni a grafikából,ha váltanék fullhd-re.
köszi minden értelmes válaszolónak!
Ezt elég jó hallani :D.
Azt hittem,h kell majd 100k-s vga,h minden fullon menjen.
Néztem vidit,h ac unity i7-3390,16gb,sli-be 2gtx970 4K-s felbontásban és nem volt meg a 30fps.ezért gondoltam,h sokat venne vissza.
Akkor simán vinne mindent is fullhd-ban highon-ultrán stabilan(min.30-40fps) húzás nélkül?
Ha tényleg a szélén van,akkor megérne egy 280x?Megéri azt a +15k-t?
utolsó:
8gb kingston hyperx fury 1600mhz cl10-es.
jelenlegi lapom:asrock h81m-vg4.
...Tudom,de vmin spórolni kelett és ink ezt mint tápot :).
De amit veszek majd:Asrock z97 fatal1ty performance
"Néztem vidit,h ac unity i7-3390,16gb,sli-be 2gtx970 4K-s felbontásban és nem volt meg a 30fps"
A 4K milyen szempontból számít? Ahhoz bizony akkora erő kell. A full HD meg más tészta.
#7:Igen más.Egy erömü kell már mindenhez 4k-ban ultrán :S.
Nekem fogalmam sincs ezekröl,csak azt tudom,h minnél nagyobb felbontás annál nagyobb gép kell hozzá.De akkor jó,h nem kell egy csúcsmodern gép,h rendesen eljátszhassak fullhd-ban :)
1920x1024 ezt a felbontást megnézném:D
unity kérdéses mert ugyebár az egész játék szar annyira kiszámíthatatlan mint a gta4..
a többi valószínűleg jól fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!