Mataluk21 kérdése:
A laptopom furcsa hangokat ad ki. Van erre megoldás?
Figyelt kérdés
Szóval van egy Acer Aspire 5755G laptopom , általában játszok rajta , de nem csak azt csinálom. Én mondtam , hogy inkább nagy gépet kellett volna venni , de hát apám biztosan jobban tudja. Hát és ugye kellett hozzá venni egy laptophűtőt. Aztán mikor elkezdett porosodni akkor néztem meg , hogy mekkora hűtője van , mármint amgának a laptopnak. Hát kb. 2 cm átmérőlyű. Hát én majdnem kiakadtam. Mondtam apámnak , hogy ezzel így nem lehet játszani.Hát egyszer csak kaptam egy vírust , elvittük szervízbe , újrakaták , kitakarították a lapotopnak a hűtőjét meg minden. És erre 2 hónpra rá megint (gondolom) elkezdett porosodni. És úgy hallom mintha a hűtőből jönnének ezek a hangok. Olyan ez a hang mintha bele lenne akadva valami a hűtőbe. Nincs pénzem lecserélni most a gépet, ezért kéne valami megoldás. Szétszereljem és minden hónapba kitisztíttassam a szervízbe vagy csak elég lenne kifújni sűrített levegővel?2015. jan. 27. 20:17
11/13 anonim válasza:
Én az egyik oldalról fújok a másikon szívok. Porszívó előbb, majd a másik oldalról sűrített levegő. De lehet gond is belőle. Finom ecsettel kicsit rásegítek ahol kell.
Aztán szétszedtem a gépem, és össze is tudtam rakni...mérgemben.
Egy fényképezőgép, jegyzetelés, csavarok csoportokban, odafigyelés és persze az inerneten megnézett videó segítségével sikerült. Azóta mások gépét is tisztítottam, ue típus, nem mondom, pár órán át néztem a videót..., de megérte! Persze garancia...az nincs. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket . De sajnos még van egy probléma. Mostmár indulásnál nem ad ki ilyen hangokat , sőt mikor internetezek , akkor sem. De mikor nagyobb teljesítménynek teszem ki akkor megint jönnek azok a hangok , mintha bele lenne akadva valami. Legutóbbi szervízelésnél nem húzták meg a csavart rendesen?
2015. jan. 28. 16:38
13/13 A kérdező kommentje:
Most odáig fajult a helyzet , hogy már csak ilyen időközönként indul meg a ventillátor , mármint ilyen fél másodpercenként elindul és utánna megáll. Most az amin forog, azt meg kéne olajozni?
2015. jan. 28. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!