Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha feltelepítem a videókártya...

Ha feltelepítem a videókártya driverét, akkor akadozik a hang, és a kép is!?

Figyelt kérdés

Egy AMD Radeon R7 260X Típusú videókártyám van. Amikor betettem az alaplapba, és elindítottam a gépet (Windows), természetesen az volt az első dolog, hogy feltelepítettem a videókártya driverét.

Miután ezt megtettem, pl. videóknál akadozik a hang, és talán egy picit a kép is. Ha a videókat legalább 720p-re állítom, akkor nem akadozik. Játékoknál állandóan akadozik a hang, egyszerűen nem tudom, miért.

HA: Letörlöm a videókártya driverét, vagy akármilyen linuxot felrakok windows helyett, akkor(!) NEM akadozik a hang! Hihetetlen!!

A számítógép specifikációja:

- Egy 2,4 (Ghz)-es 4 magos Core 2 Quad processzor

- 4 GB RAM

- ASRock P5Q Alaplap

A többi (véleményem szerint) nem lényeges.

Hogyan tudnám orvosolni a problémát? Egyáltalán mi a probléma? Nem felel meg valamilyen alkatrész a videókártyának? Rossz a videókártya vagy az alaplap? Kérlek segítsetek (ha tudtok)!

2015. jan. 27. 16:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt: minden driver fönt van, tehát nem lehet driver probléma!
2015. jan. 27. 16:08
 2/3 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Minden driver legyen feltelíptve.

Directx felvan telepítve?

Rendszer frissítve?

2015. jan. 27. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, így van!
2015. jan. 27. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!