Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elszállt az egyik winchester....

Elszállt az egyik winchester. Megmenthetoek a képek amik rajta voltak?

Figyelt kérdés
Elszállt az egyik winchester pár napja, és rengeteg képem, dokumentumom, zeném, sok-sok régi emlék volt rajta. Kijott valaki és megcsinálta (azaz kivette a gépbol), de pont nem voltam otthon, és most derult ki, hogy semmit nem mentett át errol a régi winchesterrol. Kérdésem, hogy valahogy lementhetoek róla a fájlok, mappák ha átteszik egy másik gépbe?

2015. jan. 26. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha teljesen meghalt, akkor legfeljebb egy adatmentő cégnél tudnak vele mint kezdeni.
2015. jan. 26. 21:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy nem tudom mennyie halt meg, mert nem voltam itthon amikor csinálták. Mindenesetre koszonom a választ! :)
2015. jan. 26. 21:38
 3/10 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Azt hozzátenném,hogy nagyon drága.

Hátha nem látja a rendszer akkor nagyon meghalt.

2015. jan. 26. 22:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom Neked is a választ! Azóta kiderult, hogy mukodik az a meghajtó de valószínuleg le lett formázva. Létezik ilyen, hogy valaki kérdezés nélkul csak úgy leformáz egy 200 gigás meghajtót? És ha igen, akkor végleg elveszett minden?
2015. jan. 28. 13:58
 5/10 A kérdező kommentje:
* leformatálva
2015. jan. 28. 13:58
 6/10 Dj.N4tk0 ***** válasza:

lehet valaki megformázta.

Léteznek olyan programok amilyekkel vissza lehet hozni az adatokat,de nem a 100%-át.

csak ne írj újabb adatokat a vinyóra,mert az újak felülírják a régieket.

2015. jan. 28. 14:19
 7/10 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Pandora Recovery

Recuva

2015. jan. 28. 14:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnézem ezeket, bár sok reményt nem fuzok hozzá, mert mentést is csinált arra a bizonyos meghajtóra. Asszem egy életre megtanultam, hogy mindent ki kell írni dvd-re. :S
2015. jan. 28. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A DVD már nem megbízható (egy idő után olvashatatlanná válhatnak a rajta tárolt adatok), külső, USB-s merevlemezen is legyenek meg az adatok...
2015. jan. 28. 16:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet! :)
2015. jan. 28. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!