Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mondanátok erre a configra...

Mondanátok erre a configra játékokat?

Figyelt kérdés

a config:

dual core e8400

GTX750 TI

4gb ram

Mondanátok olyan játékokat ami normálisan fut rajta?

mindegy milyen stílusú a játék

2015. jan. 26. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezen már normálisan futnak olyan címek, mint a BF3-4, FC3, FIFA 14-5 stb.
2015. jan. 26. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Bf4 kétmagos procival? Az csak zabálja a cpu-t
2015. jan. 26. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
én is a proci miatt nem vagyok biztos. amúgy a karit most fogom venni de milyen alaplap kell hozzá? nekem fujitsu siement D2812-A1 lapom van.
2015. jan. 26. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:

De akkor mennének rajta az újabb játékok kb mediumon?

És a GTA V lowon? :D

2015. jan. 27. 10:42
 5/7 anonim válasza:
Nekem 2.5ghz kétmagos procim van 1g vidikari és 4g ram 4 éve vettem. és nem rég játszottam a bf4 el rajta, ugaz nem ultragiga mega 4K minőségben, de ment. :D az már más, hogy a felénél bele untam az egészbe.
2015. jan. 28. 00:20
 6/7 anonim válasza:

A GTA 5-öt nem ajánlom! Csak fel van verve az egész, közbe egy kalap szar. :) színesebb, nagyobb, és másak a karakterek és a környezet, ennyi az egész. Nem a küldetésekről a híres, mert hogy pl meg legyen a 100% mentésed búvárkodni kell x időt, ugye milyen értelmes? Ajánlok hasznosabb, igazi játékokat

Bioshock infinity

The last of us

among the sleep

Garry's mod

call of duty (a ghosts és az advanced warfare kivételével mert pocsék, de ha viszi, akkor próbáld ki.)

vanishing of ethen carter

the elder scrols skyrim

stb

Hidd el, nem olyan jók azok a játékok amik agyon vannak reklámozva. Manapság át mentek abba, hogy valósághűek, de iszonyat gyatrák és rövidek. de akad egy két jó még, csak ne a média után menj.

2015. jan. 28. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi szépen kipróbálom őket :)
2015. jan. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!