Milyen felső-közép kategóriás "gamer" pc-t vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új gépet, most döglött be a 8 éve meglévő gépem. Inkább AMD mellett vagyok néztem az fx-6350-et meg mellé MSi R9 270X-et 8GB RAM-mal. Későbbiekbe szeretném crossfire-be kötni 2 vga-t, a proci elég lenne neki? Illetve meddig lenne jó ez a konfig?2015. jan. 26. 15:41
1/14 anonim válasza:
Légyszíves az egész konfigot írd le!
2/14 anonim válasza:
Ha írnál valami pontos összeget, akkor könnyebben tudnánk segíteni.
3/14 anonim válasza:
crossfire nem éri meg, inkább a 2 kártya pénzéért egy jobbat. Emelett az alsó vga a meleg levegőt küldi fel a felsőnek, így az elsődleges vga teljesítménye is csökkenhet.
ha már AMD, akkor FX 8350.
4/14 anonim válasza:
A cpu meg a vga nem rossz , de a crossfiret felejtsd el , nem sok értelme lenne.
5/14 A kérdező kommentje:
150 max 180e ft-ra gondoltam.
Akkor a cf kukaba valo dolog kozepkategoriaba?
2015. jan. 26. 18:48
6/14 A kérdező kommentje:
Ja meg meg annyi hogy 2monitort szeretnek rakotni. De csak egyiken jatszani a masikon epp egy adott dolog megnyitva, pl bongeszo, zene, facebook vagy akarmi mas
2015. jan. 26. 18:50
7/14 anonim válasza:
azt Windows bácsi nem fogja engedni.
8/14 A kérdező kommentje:
Mar lattam jo par helyen..
2015. jan. 27. 18:45
9/14 anonim válasza:
Windows bácsi engedni fogja, én is a a Samsung mellett egy 19'-os ASUS-t használok, és amíg játszok addig pl vasember 3-at nézek, vagy valami mást.
10/14 anonim válasza:
Az igaz, hogy engedi, de teljes képernyős módban, ahogy én tudom, nem, szerintem meg úgy élvezhető igazán a játék. Kiterjesztett asztalban tudom, hogy két ablak futhat, de pl a játékok nem is engedik az ablakos módot, ezért mondtam. Ha mégis lehet, akkor meg kérlek, világosítsatok fel engem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!