Mit gondoltok errős a trasformer bookrol?
Mindenképp kicsi gépet szeretnék, amit minden nap tudok hordozni, és 200 főlé nem szeretnk menni.
Köszi a választ
Az általad felsoroltakra elég a gép, de a 3 cellás, 50Whr-s akku nem hiszem hogy 3 óránál tovább húzza működés közben (suliban). Ha az akkuidő nem szempont, ha nem észvesztő sebességet vársz el tőle, akkor megfelelő lehet. Bár tudni kell, hogy az 1,7-es dualcore proci elég sovány tud lenni bizonyos feladatkörökben.
Ebben az árban szerintem találhatsz jobb gépet is.
Köszönöm , ezek szuperek, de sajnos ezek sem 160 körül mozognak, mert a win 8 együtt már 189-195 között vannak.
A lenovos kifejezetten tetszik, meg is néztem pár reviewt vele, pont volt oylan amiben az asussal hasoníltják amit én írtam, és nagyon lehúzzák az asust a videoban!
Hamarosan jön ki a windows 10, eléggé le fogja törni az oprendszer árakat. A win8-akról egyenesen ingyen lehet majd frissíteni rá. Nem hiszem a win10 túl drága lenne majd éppen ezért.
Az általad kinézett hibridek pont ez a hajtogatós effektus miatt is - drágák.
Ebben integrált videokártya van, tehát nem ezzel fogod a crysist futtatni, de minden követelményednek megfelel: [link]
Van rajta win 8, közepes kapacitású az akksija, flex, megfizethető, 2 erősnek mondható procimag hajtja, van 4 gigabyte memóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!