Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok errős a trasform...

Mit gondoltok errős a trasformer bookrol?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenképp kicsi gépet szeretnék, amit minden nap tudok hordozni, és 200 főlé nem szeretnk menni.

Köszi a választ

2015. jan. 26. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire szeretnéd használni?
2015. jan. 26. 12:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Amire egy egyetemista a mindennapokban használja. Internet, ppt szerkesztés, szakdoga írás. Pont ez utóbbi miatt nem tervezem a 11,6 osok vételét , mert sokan írtak nem kényelmes rajta gépelni. Így mi a véleményed ?
2015. jan. 27. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Az általad felsoroltakra elég a gép, de a 3 cellás, 50Whr-s akku nem hiszem hogy 3 óránál tovább húzza működés közben (suliban). Ha az akkuidő nem szempont, ha nem észvesztő sebességet vársz el tőle, akkor megfelelő lehet. Bár tudni kell, hogy az 1,7-es dualcore proci elég sovány tud lenni bizonyos feladatkörökben.

Ebben az árban szerintem találhatsz jobb gépet is.

2015. jan. 27. 08:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm, és mit ajánlanál ami szintén könnyű (és mondjuk 13,3' as gép)?
2015. jan. 27. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbálok a 160 körüli kategóriában mutatni párat:

[link]

[link]

[link]

integrált vga-val pedig:

[link]

[link]

2015. jan. 27. 13:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm , ezek szuperek, de sajnos ezek sem 160 körül mozognak, mert a win 8 együtt már 189-195 között vannak.

A lenovos kifejezetten tetszik, meg is néztem pár reviewt vele, pont volt oylan amiben az asussal hasoníltják amit én írtam, és nagyon lehúzzák az asust a videoban!

2015. jan. 27. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Hamarosan jön ki a windows 10, eléggé le fogja törni az oprendszer árakat. A win8-akról egyenesen ingyen lehet majd frissíteni rá. Nem hiszem a win10 túl drága lenne majd éppen ezért.

Az általad kinézett hibridek pont ez a hajtogatós effektus miatt is - drágák.

Ebben integrált videokártya van, tehát nem ezzel fogod a crysist futtatni, de minden követelményednek megfelel: [link]

Van rajta win 8, közepes kapacitású az akksija, flex, megfizethető, 2 erősnek mondható procimag hajtja, van 4 gigabyte memóriája.

2015. jan. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!