AMD 965 x4 vagy intel 9550?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 17:44
1/17 anonim válasza:
AMD Phenom II 965 x4 ! :)
Nekem volt Intel, meg AMD procim is, de az utóbbinál maradtam :P Szép töle h megy rajta a GTA IV, pedig csak egy 2.2-es Athlon ..
2/17 anonim válasza:
egyértelműen az AMD abból is a Black Edition még az is olcsóbb mint a Core2Quad 9550 és teljesítményben nem marad el.
3/17 anonim válasza:
Jóval olcsóbb a Phenom, és ha veszel AM3-as alaplapot, abba később még bőven rakhatsz újabb processzorokat, míg az Intel lga775-ös foglalatát már vonják ki a forgalomból...
4/17 A kérdező kommentje:
akkor ezt jo, hogy megkerdeztem mert én az intelt hittem jobbnak. Akkor ez biztos? csakmert az amd sokkal olcsobb, ezt írja mindenki, meg látom is, de nehéz elhinni hogy teljesítményben egyenlő.
2010. febr. 8. 18:03
5/17 anonim válasza:
Hát nem is egyenlő.. Az AMD jobb :D:D
1.vtam xD
6/17 A kérdező kommentje:
mellesleg van jobb amd proci a 965-osnel?
2010. febr. 8. 18:06
8/17 A kérdező kommentje:
de a q9550-nél L2 cache: 12 Mb míg az amd 965nél 2Mb.
Miben jobb akkor?
2010. febr. 8. 18:14
9/17 anonim válasza:
Az Intelnek általában nagyobb a gyorsitotára, de az Amd 3,4 Ghz-en, míg az Intel csak 2,8 Ghz-en üzemel..
Már megint az 1. xD
10/17 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok:
Ennyien se tudunk meggyőzni arról hogy jobb az AMD?:D Ha nekünk nem hiszel keress egy tesztet ott majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!