Miért nem indul el a gép a hardver miatt?
Figyelt kérdés
A hardverek miatt (pl: USB-s hangkártya, pendrive...stb..) miatt, miközben bevannak dugva, akkor nem indul el a gép, illetve hibát ír, (no signal).
Amikor kiszedem azt a nyüves pendriver/usb-s hardvert, akkor normálisan elindul.
Mi okozhatja ezt az indulási problémát?
2015. jan. 25. 11:51
1/8 anonim válasza:
Mennyit csipog a bios elindulásnál?
2/8 anonim válasza:
bios-ban be kell álítani,hogy elöször a hdd induljon.
4/8 A kérdező kommentje:
Uhh, azt nem szoktam figyelni, de normális indításnál nem csipog, és ha jól megfigyeltem akkor hardverrel se csipog.
2015. jan. 25. 11:58
5/8 anonim válasza:
Lépj be a biosba és állítsd be a boot sorrendet
6/8 anonim válasza:
igen csipog...ha tanultad akkor tudhatnád h minden bios gyártónak le van írva a kézikönyvében hány csippanás milyen hibát jelent,pl a folyamatos visítás általában ram hiba.lány456
8/8 A kérdező kommentje:
Van, amikor a hardver miatt belassul az egész gép, nem tudom mi okból kifolyólag..
2015. jan. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!