Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sony Xperia L vagy M?

Sony Xperia L vagy M?

Figyelt kérdés
Melyiket vennétek, és miért?

2015. jan. 24. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:

eléggé régi telefonok, hogy őszinte legyek, egyiket se. Már eléggé kifutó félben vannak.

De h válaszoljak is a kérdésre, az L jobb, pl jobb kamerája van

2015. jan. 25. 00:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy s2 sem mai darab mégsem rossz.
2015. jan. 25. 00:42
 3/8 anonim ***** válasza:

nem rossz, csak nem éri meg venni. Ezek olyan árban vannak újonnan még most is, amiből sokkal jobb telefont veszel.

Használható mindkét telefon, de már régi. Ez olyan, mint egy régi asztali gép. Az is használható, célnak megfelel, de régi a hardver. Csak én nem ajánlom. De ettől még megveheti, aki akarja

2015. jan. 25. 00:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja hát úgy persze, használtan gondoltam.
2015. jan. 25. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Az L-nek jobb a hardvere, viszont az M-re van frissebb Android verzió (4.3 vagy 4.4 asszem). De ha bölcs vagy, akkor sose veszel Sony-t ;)
2015. jan. 25. 19:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért? Mi a baj a Sony-val?
2015. jan. 27. 07:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy a szoftverfrissítéseket nagyon szarul adják ki. Ha nem csúcskategóriás Sony-telót veszel, akkor nem biztos, hogy fogsz normális rendszerfrissítést kapni. Itt van pl. az L. Középkategóriás telefon, de nem mondanám, hogy gyenge a hardvere. A legfrissebb android verzió amit kiadtak rá a Jelly Bean, miközben az L-nél sokkal gyengébb hardverrel rendelkező Sony telefonok megkapják a KitKat-at. Az L-re még egy bugfix-et se hajlandóak csinálni... Ennyire leszarják a középkategóriát.
2015. jan. 27. 14:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Ebben van valami, de nekem L van 4.2.2-vel és eddig nem tapasztaltam semmilyen hibát. A régi egy Tipo volt 4.0.4-el és az is hibátlanul ment.
2015. jan. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!