Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy ürülék egeret....

Vettem egy ürülék egeret. Visszaviszem 3 napon belül visszakaphatom az árát?

Figyelt kérdés
Vettem egy utolsó szemét egeret, nem működési gondja van. Nekem egyáltalán nem tetszik, a régi lézeres office egerem sokkal jobb ennél. Tegnap vettem, ha hétfőn visszaviszem a csomagolásával együtt és felmutatom a garanciajegyet visszakérhetem az árát?
2015. jan. 24. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg levásárolhatod az árát. Nem igen szokták a vételárat visszafizetni. Nem bolondultak meg.
2015. jan. 24. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ha nincs vele gond.De az áráért talán vehetsz valami mást.
2015. jan. 24. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak be kéne állítani...
2015. jan. 24. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, örülj, ha egyáltalán visszaveszik. Csak egy tipp, ha neten rendelsz, a legtöbb helyen 14 napon belül visszaküldheted, ha nem tetszik.
2015. jan. 24. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Az is jó lenne. Inkább vennék egy nagyobb egérpadot az office egeremhez, rohadt nagyot csalódtam ebben a "gamer" egérben. Már becsomagoltam ahogy átvettem az üzletben, ha így visszaviszem akkor levásárolhatom az árát? A garanciajegyen csak annyit olvastam, hogy ha a termék 3 napon belül szakszerű használat mellett meghibásodik, annak kérhetem cseréjét, javítását vagy az ár visszafizetését, levásárlását. De van olyan törvény hogy 3 napon belül van elállási jog vagy valami ilyesmi nem?
2015. jan. 24. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem webshopból rendeltem.
2015. jan. 24. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a 3 nap vicces, mert számtech. termékekre kötelezően minimum 1 év garancia vonatkozik...amúgy a leávásrlás a legesélyesebb - de megpróbálhaod eladni is vételi ár -20-25% körül.
2015. jan. 24. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!