A memóriakártyától lefagy a gép, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Van egy régi( kb 7 éves) M2-es memóriakártyám, amit most találtam meg, meg akartam nézni mi van rajta, van rajta egy gondolom képekkel teli DCIM mappa, meg van még sok pl zene mappa stb.. A zene mappát meg a többit gyorsan, probléma nélkül megnyitja.De ha a DCIM mappád próbálom, akkor lefagy a gép, eltűnnek az asztalon lévő ikonok, kikapcsol a gép, és utána windows hiba, nem tudott elindulni..Próbáltam csak a méretét megnézni, jobb klikk rákattintok a mappára, és már a jobb klikktől is egy 10 mp várakozás után lefagy, minden eltűnik, kikapcsol..
A vírusírtó nem jelez hogy vírus lenne..
Miért fagy le, és miért nem tudom megnyitni?
A gép amúgy: i5,Z77 lap,8gb ram
2015. jan. 24. 08:30
1/1 anonim válasza:
Hibas a kartya valoszinuleg. Probald masik gepben, ha abban is ugyanilyen, kukazhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!