Fastback kérdése:
Ujra raktan a gepem es nem. Talalok hozza halozat drivert. Dell optiplex 380 64 bit Az alaplapom nem tudom milyen. Mivel nem tudok letolteni progit hogy megnezzem! Valaki tud nekem linkelni drivert hozza?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 22:03
11/13 A kérdező kommentje:
Win 7 home van rajta... akkor fajl volt hibas
2015. jan. 24. 11:00
12/13 donfetibo válasza:
Ha zip kicsomagoló kell, írd be a googleba, hogy winzip letöltése ingyen, azt ott keress olyat, hogy Chip download vagy ilyesmi ez magyar oldal és nagyon egyszerű a letöltése, azt fel installálod és kész, amúgy meg ha jól tudom az összes Windows automatikusan kezeli a Zip, Rar fájlokat! Vagy ennyire "ma kapcsoltam be életemben egy gépet" típus vagy?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem olyan tipus vagyok :) csak mindig letoltottem a megfelelo progikat.. :)de halo kartyat meg mindig.nem.talalok
2015. jan. 24. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!