Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól lesz a ram, és a kártya?

Jól lesz a ram, és a kártya?

Figyelt kérdés

Sziasztok , éppen gépet fejlesztek.

Van egy GIGABYTE GA-F2A78M-D3H Alaplapom.

Amiben eddig van 4gb (2x2gb) CRUCIAL 2GB DDR3 1600MHz CL11 CT25664BA160BJ ramom. Ezt fejleszteni szeretném 8gb ra. De most 1db 4 gb-s modullal. aminek a neve: CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHz CL11 CT51264BA160BJ ... Ezt lehet pakolni a gépbe? Ugyan az a márka órajel stbstb , csak ugye ez 1db-os kiszerelés. Ez lehet probléma?

A másik kérdésem pedig , hogy ez a alaplapom kompatibilis a ddr5-ös kártyákkal? Köszönöm!

2015. jan. 23. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
A ddr5-ös vga kompatibilis, ezzel nem lesz gond. Ami a ramot illeti ajánlatos lenne újabb 2x2 gigával ( lehetőleg a már bent lévőkkel típusazonos ) bővíteni. Ebben a 2x2+4 felállásban valszeg problémák lehetnek/lesznek a működésükkel.
2015. jan. 23. 19:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor ez így nem jó. Hát köszönöm!

És lenne még egy kérdésem.

Szereznék egy ssd-t is , de nincs a házamban 2.5 hely , de van egy full üres floppy helyem. gond ha oda rakom?

2015. jan. 23. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:

És ha már a házról van szó.

Elég régi a gépházam , de nekem megfelel azon gondolkodtam hogy a gépház pofáját kéne lecserélni azt hol lehet keresni?

2015. jan. 23. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van mivel rögzíteni azt az SSD-t megfelelően, nyugodtan rakhatod a floppy helyére. Amennyiben a ház pofája alatt az előlapot érted, azt max használt oldalakon, Ebay-en, ilyesmi helyeken találhatsz csak.
2015. jan. 23. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Az lenne! Hát én sok helyen "pofának" hallottam.

Igen azt néztem is , de engem nem izgat hogy használtan , csak legyen. Egyébként a mértek az előlapoknál hogy működnek? Van valami szabávány/akrámi?

2015. jan. 23. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
akármi*
2015. jan. 23. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontos, típus azonos előlapot keress.
2015. jan. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!