Miért kezd el egy idő után szaggatni a játék menet közben?
Asus P5K alaplap
Core2Duo E8400 2x3000Mhz
4x1GB Kingston HyperX 1066Mhz
Asus EN9600GT TOP
Win 8.1 legfrisebb nvidia szoftverrel.
Most pasztáztam újra mindent, alaposan, hőmérsékletek nem magasak, 40-45 fok között, terhelés alatt 50-55 fok között, egyedül egy AUX nevű valamit ír ki a Speedfan 122 fokosnak, néha meg 20 fokosnak.
De a pasztázás után sem változott semmi. Crysis 2-vel játszok, de 1-8 perc után egyszercsak nagyon elkezd akadni...
Egy progival figyeltem a hőmérsékleteket menet közben.
GPU 50 fok
CPU 48 fok
magok 54 fok
Amikor elkezdett beakadni, a hőmérséklet is elkezdett egyből csökkenni olyan 30 sec alatt, GPU egészen 36 fokig, CPU 45 fokig, magok 51 fokig. A játékból nem léptem ki, hogy megnézzem ezt, csak ALT+TAB-al léptem ki. Most hiába alacsonyak a hőmérsékletek fél perc után, visszalépek és ugyanúgy szaggat.
Tettem be még ventillátort. Most játék alatt akkor szaggatott be, amikor a proci és a vga elérte a 45 fokot. Van-e összefüggés, nem tudom, de miután beszaggat, a videókártya teljesítménye leesik, ugyanis a hőmérséklete elkezd csökkenni.
Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!