Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vga tápcsatlakozó nélkül...

Vga tápcsatlakozó nélkül indítottam a gépet akkor tuti hogy megöltem a videókártyámat?

Figyelt kérdés
Kihúztam a vgaból mindkét tápkábelt (2db 6pines), ezután elindítottam a gépet maxra felpörgött a vga ventije kb 5000rpm iszonyat hangosan utána lekapcsoltam a gépet. Utána már else indult a gép, se proci se táp se vga (ventik se), de viszont a régi vga-val müködik a gép. Egyébként sapphire hd 5850esről van szó toxic változat azért pörgött 5000rpmen, a kártya játék alatt max terhelésen is nagyon alacsony hőmérsékleten ment Watch Dogs alatt 56fokon!

#videokártya #VGA #táp #probléma #processzor #PCI-E #HD5850 #tápcsatlakozó nélkül #pci-e 6pin
2015. jan. 23. 03:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem árthat neki. Annyi lehet a baj, hogy nem jól van bent a helyén, vagy valamit rosszul raktál össze. (Gondolom, nem véletlenül kezdted bizgerálni, volt valami előzmény.)
2015. jan. 23. 03:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Ram késleltetést piszkáltam, Oc tunert nyomtam asus biosban ilyenkor az egész rendszer leáll. Következő indításnál minden porog de nincs kep, ezutan huzogattam ki mindent es probalgattam, cmos jumperrel kellett vna kezdenem mert uj vgaval ezutan elindult...
2015. jan. 23. 06:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Már másik pcie slotba is beraktam ott se kapcsol be a gép. Du megprobálom másik alaplapban.
2015. jan. 23. 06:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem jó másikban sem. Lehet hogy zárlatos lett a kártya?
2015. jan. 23. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!