Mi a lehet a baja a gépemnek (vidikarimnak)?
Figyelt kérdés
a probléma az hogy a legtöbb játéknál fps droppot tpasztalok(néha nagyon durvát) álltalába akkor van baj ha nagyobb terepet kell betölteni vagy csak nagy nyilt téren vagyok(mai címekre gondolok elsősorban, de pl skyrim is gondot okoz néha neki, holott a régi gépen jól futott). Szerintem ezt nem indokolja a konfigom(3 gb os vidikarinak szerintem bőven bírnia kéne a strapát), amúgy minden driver fent, ha jön új akkor is mindig felrakom. Ne értsetek félre, nem picsogok hogy milyen szar nekem hogy nem futnak tökéletesen FHD ba a játékok, hiszen nem mindenki engedheti meg magának hogy drága konfigot állítson össze,engem csupán csak zavar ez a dolog, és szerintem érthető hogy nem ezt vártam egy ilyen kaliberü kártyától.Igazából bármi tipp/tanács jól jönne azzal kapcsolatosan hogy hogyan javíthatnám a teljesítményt2015. jan. 22. 19:28
1/3 anonim válasza:
Mi a videokártyád pontos típusa?
2/3 anonim válasza:
Nem csak a videókártya számít, az is fontos, hogy milyen processzorod van. Itt valószínűleg az lesz a bottleneck.(vagy esetleg moddolt skyrim?)
3/3 A kérdező kommentje:
amd r9 280 (sapphire) bocsi hogy nem írtam, eszemben volt, és amúy nem moddolt
2015. jan. 22. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!