Mi lehet a számítógépemmel a baj?
Szerintetek mi lehet a baj a számítógépemmel? nemrég vettem egy PC-t és nem nagyon értek hozzá és aszt szeretném tőletek kérdezni hogy mi lehet a baj a gépemmel ( mert nagyon sok helyen néztem különböző játékoknak a gépigényét PL: Plants vs zombies garden warfare, Battlefield 4 meg stb.. és nekem ott a gépem az ajánlottba van és így eszt nem nagyon értem mert a plants vs zombies garden warpfare éphogy elfut médiumon laggal... és a battlefield 4 is laggal médumon fut el. mert én inkább arra gondoltam hogy a processzor gyenge benne. elöre is köszönöm a válaszokat. A gépem: Alaplap Gigabyte H97M-HD3
Processzor Intel Core-i5 4460 (3.2 GHz, 6 MB Cache)
Memória 2*4 GB DDR3 1600 Mhz Kingston
Winchester 1 TB SATA-3
VGA Geforce GTX 760
DVD író Samsung SuperMulti
Ház Coolermaster K350+500W Chieftec tápegység
SSD 120 GB
Gondolom a videokártya driver nincs fent ?!
VGA Geforce GTX 760 ezé ?
PL: https://www.youtube.com/watch?v=x2o1Ka4df0c&index=17&list=LL..
majd nem ugyan olyan a gépünk csak a proci meg a memoria jobb nála
A géped minden alkatrésze kifogástalan, nem hardveresen kell keresni a hibát.
- Előre telepített operációs rendszerrel vetted?
- Minden drivered frissítve lett?
Ahogy előttem is írták, szoftveres területen kell a hiba okát meglelni. Egy plants pl zombies főleg nem kell hogy kinyírja a gépet. Vagy valami cudar kártecő van a gépen, vagy kéretlen alkalmazás, ami lefoglalja a teljes erőforrásodat, vagy az alaplapi driverek, esetleg a vga driver lehet ludas. A vga illesztőprogramja és a directX frissítése is megérne egy misét.
Mivel a hibavizsgálat legegyszerűbb módja a clean reinstall, ezért - friss gép révén - a windows újratelepítését javaslom, majd az alaplapi driverek és az egyéb hardver driverek feltelepítését. Ezt kövesse az nvidia kezelőprogram (a legfrissebb), az valószínűleg a directx-et is felrakja. Tegyél fel egy vírusírtót és csak utána kezd barangolni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!