Hogy csináljam meg hogy újra legyen hang?
Egyébként 32 bites win7em van. A gépem nagyon régi de eddig az újratelepítésnél kis keresgélés után megtaláltuk a drivert.Ezt egy jegyzettömbben találtam ami a gépem configja.
CPU típusa DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz (14.5 x 200)
Alaplap neve ASRock N68-S (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Videokártya NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a (128 MB)
Hangkártya VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller
A hangkártya típust egy az egybe beírtam a googleba, leszedtem az elsőt de ugyanúgy nem működött.
Driver Booster szerint naprakész.. na te vagy a 5 ödik akit meg ...t
AIDA64 itt a kulcs és mond az alaplapod típusát és az oprendszert
UAB71-532D6-FUDAU-L4DH4-U8YDM
hát igen :)
3#-as válaszoló belinkelte neked a Hivatalos! Asrock weboldalt ami a te alaplapod pontos és naprakész drivereit tartalmazza.
-Te pedig nem is tudtál róla gondolom, hogy lehet esetleg az alaplapodnak weboldala...:)
-esetleg arról sem tudtál, hogy innen lehet letöltögetni drivereket.. :)
-az is kimehetett a fejedből, hogy az alaplapodhoz mikor megvetted adtak a dobozában mellékelve egy CD lemezt mire ugyanezek a driverek vannak ráírva ..:)
Te csak nézed a monitort...előugrik egy ablak, egy program mondd valamit, (driver booster szerint nem naprakész a driver...ÉS? Lényeg hogy működjön!) te hiszel neki, és máris a szerint cselekedsz amit a program neked mondd...Gondolom simán rákattintasz így hiszékenyen facebook megosztós képekre és videókra, felugró ablakok linkjeire, rendőrségi vírust elhiszed, amik szanaszét kuszálják a géped vírusokkal, kémprogramokkal és nem is sejted mitől lassulhat.
Én azt ajánlom, szedd le a linkelt oldalról a drivereket a gépedhez, mentsd el egy pendrive-ra őket, mentsd el a számodra fontos dolgokat (képek, zenék, filmek) majd formázd le a merevlemezed és telepíts rá egy windows 7-et.
Garantálom neked, hogy AdvancedSystemCare meg driver booster meg minden nélkül - gyorsabb lesz a géped.
Csak egy formázás-újratelepítéstől...
Kérdező csináld amit a # 4 es mondott
Mert valoban szét van kuva a géped
A windowst kéne újra telepíteni és pedig úgy hogy be boot olsz lemezről törlöd a particiot ujat hozol létre formázás telepités
igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!