Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy csináljam meg hogy újra...

Hogy csináljam meg hogy újra legyen hang?

Figyelt kérdés
A következő történt, kicsit bevan lassulva a gépem ezért leszedtem az AdvancedSystemCare8-at, letörölt minden felesleges dolgot aztán leszedtem a Driver Boostert amit ő ajánlott, ki írta hogy xy driver elavult, frissítettem azokat köztük a hangkártyáét.Amikor újraidnítottam a gépet nem volt hang, az a Driver Booster szerint naprakész...de még sincs hang, az előző driver nem maradt a gépen, a nevét se találom sehol, az AIDA64et és a DriverGeniust nem tudom használni a pontos típus kiderítéséremert már letelt a 30 nap.Próbáltam az everestet de az meg a Multimédiánál nem ír semmit, még azt se hogy ismeretlen, semmit.Még az eszközkezelőn sem találok semmi infót mint eddig hogy VIA audio high definition vagy hasonló,kerestem drivereket a neten hátha, ujraindítok és ugyanúgy egy X van a kis ikonon és "Nincs hangkimeneti eszköz telepítve." írás marad.Tudnátok segíteni?Mit szedjek le?Hogy derítsem ki a pontos típust és milyen drivert szedjek le? A válaszokat előre is köszi.

2015. jan. 21. 19:38
 1/9 A kérdező kommentje:

Egyébként 32 bites win7em van. A gépem nagyon régi de eddig az újratelepítésnél kis keresgélés után megtaláltuk a drivert.Ezt egy jegyzettömbben találtam ami a gépem configja.

CPU típusa DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz (14.5 x 200)

Alaplap neve ASRock N68-S (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

Videokártya NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a (128 MB)

Hangkártya VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller

A hangkártya típust egy az egybe beírtam a googleba, leszedtem az elsőt de ugyanúgy nem működött.

2015. jan. 21. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Driver Booster szerint naprakész.. na te vagy a 5 ödik akit meg ...t

AIDA64 itt a kulcs és mond az alaplapod típusát és az oprendszert

UAB71-532D6-FUDAU-L4DH4-U8YDM

2015. jan. 21. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt van minden

2015. jan. 21. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:

hát igen :)

3#-as válaszoló belinkelte neked a Hivatalos! Asrock weboldalt ami a te alaplapod pontos és naprakész drivereit tartalmazza.

-Te pedig nem is tudtál róla gondolom, hogy lehet esetleg az alaplapodnak weboldala...:)

-esetleg arról sem tudtál, hogy innen lehet letöltögetni drivereket.. :)

-az is kimehetett a fejedből, hogy az alaplapodhoz mikor megvetted adtak a dobozában mellékelve egy CD lemezt mire ugyanezek a driverek vannak ráírva ..:)

Te csak nézed a monitort...előugrik egy ablak, egy program mondd valamit, (driver booster szerint nem naprakész a driver...ÉS? Lényeg hogy működjön!) te hiszel neki, és máris a szerint cselekedsz amit a program neked mondd...Gondolom simán rákattintasz így hiszékenyen facebook megosztós képekre és videókra, felugró ablakok linkjeire, rendőrségi vírust elhiszed, amik szanaszét kuszálják a géped vírusokkal, kémprogramokkal és nem is sejted mitől lassulhat.

Én azt ajánlom, szedd le a linkelt oldalról a drivereket a gépedhez, mentsd el egy pendrive-ra őket, mentsd el a számodra fontos dolgokat (képek, zenék, filmek) majd formázd le a merevlemezed és telepíts rá egy windows 7-et.

Garantálom neked, hogy AdvancedSystemCare meg driver booster meg minden nélkül - gyorsabb lesz a géped.

Csak egy formázás-újratelepítéstől...

2015. jan. 21. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Miután leszedtem a drivert és telepíteni próbáltam a végén ezt írta ki: We can't find HD audio device.
2015. jan. 21. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező csináld amit a # 4 es mondott

Mert valoban szét van kuva a géped

2015. jan. 21. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
JA az USA szerveréről töltötted őket ? mert csak az működik jól
2015. jan. 21. 23:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem jó azzal se :S Telepítés közepén kiírja ugyanazt.Nincs ötleted mit jelent ez?
2015. jan. 22. 00:32
 9/9 anonim ***** válasza:

A windowst kéne újra telepíteni és pedig úgy hogy be boot olsz lemezről törlöd a particiot ujat hozol létre formázás telepités

igy

2015. jan. 22. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!