Szerintetek ehez a processzorhoz jó lesz ez a ventillátor?
és ebbe az alaplapba jó lenne a cooler masteres ventillátor? nem úgy értem ,h AM3 hanem hogy megfelelő e rajta a csatlakozó amiből kapja az áramot
jó a régi is, és ez a Coolermaster is. A hűtőnek a foglalathoz kell passzolni, nem a processzorhoz. A processzor már automatikusan passzol.
Szóhasználat: Nem ventillátort keresel, hanem hűtőt. A hűtőnek a ventillátor csak egy része.
Magánlevélre válaszolva: biztos, hogy pasztázva volt a processzor előtte, anélkül gyakorlatilag nem működik.
5 celsius különbség a pasztázásnál nem azt jelenti, hogy pasztázás nélkülihez képest 5 fok a különbség, hanem hogy másik pasztához képest.
Nem vagyok otthon abban, hogy melyik paszta jó, kb. 5 évente veszek pasztát. ALPENFÖHM például jó márka, de a jó márkáknak mindegyiknek van többféle pasztájuk. Nemcsak hővezetőképesség lehet szempont, hanem az is, hogy milyen könnyű felrakni. Van aki a folyóst szereti, van aki a sűrűt. Új hűtőhöz szoktak adni valamilyen formában pasztát egyébként. Én például utoljára Gelid Solutions GC Extreme-et vettem, mert elég jó hővezető, és elég jól kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!