Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot vegyek ezek...

Milyen alaplapot vegyek ezek mellé?

Figyelt kérdés
intel q9550 proci és hd5850 vidikártya mellé milyen alaplapot kell venni? A legolcsobbat mondjátok ami még jo hozzájuk.
2010. febr. 7. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézz körül bármelyik alaplap jó ezek közül ami támogatja a core 2 Quad procikat. egyedül asrock-ot ne vegyél..

2010. febr. 7. 20:07
 2/9 A kérdező kommentje:
tényleg mind jo? akkor 10 ezerér is lehet ezek mellé alaplapot venni?
2010. febr. 7. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:

nem olvastad el rendesen amit írtam

ami támogatja a Core 2 QUAD procikat

2010. febr. 7. 20:27
 4/9 A kérdező kommentje:
jah értem koszi sokat segitettel
2010. febr. 7. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok

igen pl az a 10e ft-os gigabyte támogatja a procit,de azért én min. 20e ft feletti lapokat néznék,jah és persze az sem mind1 hogy milyen Ram-od van DDR2 vagy DDR3

2010. febr. 7. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Minimum: [link]

komolyabb: [link]

ütős: [link]

2010. febr. 7. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Megveheted a legolcsóbb legszarabb alaplapot (Asrock VIA chipsettel), amivel aztán a négymagos procid teljesítménye el sem éri majd egy kétmagosét, illetve vehetsz gyengébb procit normális (ASUS, Intel chipsettel) alaplappal...

Ha már egyszer beleölsz egy valag pénzt prociba és videokártyába, és veszel hozzá egy utolsó szennyet, amivel nem éri meg a másik kettő. Ráadásul valami Mercury tápod lesz, és a harmadik bekapcsolásnál eléget mindent?

2010. febr. 8. 07:27
 8/9 A kérdező kommentje:
nem leugatni kell hanem konkret alaplap tippet adni
2010. febr. 8. 16:18
 9/9 A kérdező kommentje:
abban is segíthetnétek, hogy az alaplap különböző adatai miért felelősek.(nagy vonalakban)
2010. febr. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!