1 terás hdd királya a WD blue (vagy a black) na de 2 teránál mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2 terás hdd vennék gamer pc -be , de sajnos nincs 2 terás wd blue milyet ajánlotok?2015. jan. 19. 17:58
1/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak az rpm legyen sok, az ára meg kevés.
2/4 P.O.C. válasza:
A megbízhatóság épp olyan fontos, mint a sebesség és az alacsony ár (szerintem). Amúgy a WD Black a leggyorsabb és abból van 2 TB -os.
3/4 anonim válasza:
7200rpm legyen és legalább 2 év garis. Én azért nem nevezném olyan királynak a wd bluet, mert nekem az van és fél év alatt előjött rajta jópár szektorhiba. Szóval majd visszaküldöm.
4/4 anonim válasza:
A WD önmagába jó márka, persze ott is előfordulhatnak hibás darabok. Én black-et használok az asztali gépben 6-8 éve. Hiba nélkül üzemel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!