Létezik hang nélküli vízhűtés?
Nézegettem vízhűtéses rendszereket, de csak olyat láttam a netes boltokban, amit ventilátor fúj, hogy hűljön. Olyan nincs, amihez nem kell ventilátor, hanem csendesen hűt? Felőlem lehet hozzá csatlakoztatni egy akkora radiátort is, amivel a szobákat szokták fűteni, csak csendben legyen. Ilyen megoldás létezik egyáltalán? És ne csak a processzort, hanem az összes többi alkatrészt hűtse? Ne legyen ventilátor egyáltalán.
Jó, lehet ez csak az én mániám, de a mostani számítógépemnek olyan hangja van, mint egy sugárhajtóműnek, és már nagyon utálom.
Ha mindenáron vízhűtés akkor ilyen kell neked:
MagiCool XTREME NOVA 1080!
Szerintem ez még passzívan is megbirkózik egy FX9590-el (már csak azért említem meg ezt, mert ez a proci nem arról híres, hogy ilyen-olyan hűvös)
Köszi!
Igazából nem ilyen nagyon durva meg erős gépet akarok csúcsra járatni, hanem csak normál felhasználásra síri csendeset.
Inkább ilyesmit nézegess, ha azt akarod, hogy hangtalan legyen: [link]
Na meg persze fanless táp, SSD (hdd-nek hangja van), ha kell vga, akkor az is passzív hűtésű.
Köszi!
Azt meg tudjátok mondani, mi is az a torony léghűtő? Hiába kerestem, nem leltem semmi hasznosat.
A torony itt sima házra utal, vagy esetleg egy speciális kialakítású házra? Vagy van ilyen fajta hűtő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!