Ehhez a konfighoz szerintetek elég ez a táp? - Thermaltake Smart 850W SP-850MPCBEU
Intel Core i7-4790K processzor
Thermalright Macho THE-HR02M processzor hűtő
Asus Z97 SABERTOOTH MARK 2 alaplap
Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury White HX316C10FWK2/16 memória
Western Digital 3TB 64 MB SATA3 WD30EZRX merevlemez
Kingston 240GB Hyperx Fury SHFS37A/240G SSD meghajtó
Gigabyte GTX780 3GB DDR5 Ti GV-N78TGHZ-3GD videókártya
Menyiért veszed? Majd 40ezer...
Ott már 650 körüli SS vagy hasonlókból is sok van iletve 700/750 es ami 780Ti sli hez is jó
köszönöm a segítséget és a gyors válaszokat, amint látjátok nagy antitalentum vagyok hardver terén... :) ha a 970est választom akkor elég egy kisebb táp is nem? mondjuk egy 750es?! Nehéz választás, most néztem egy tesztet, jobbnak bizonyul a GTX780Ti... eleve nagyobb a memória sávszélesség, gondolom ennek is köze van hozzá...
Most elbizonytalanodtam, így táp nélkül írom meg az árat... amúgy a Thermaltake ára: 30 ezer
Tehát táp nélkül,GTX 970-el: 402 ezer
(proci,procihűtő,memória,gépház,alaplap,ssd,hdd)
Ugyanez GTX 780-al: 432 ezer
Tudom sok, közel a nyárhoz szeretnék hozzájutni, hátha addig lentebb mennek az árak, jelenleg ennyibe kerülne! SLI-be egyenlőre nem gondolkozok, elég legyen nekem 1-2 évig ez a gép játékokra/programokra egyaránt, egyfajta befektetésbe gondolkozok, nem sűrűn újítok, azért is akarok most egy jó gépet, hogy egy jó darabig megfeleljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!