Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD - Új processzorok/architek...

AMD - Új processzorok/architektúra?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy szerintetek fog-e az AMD a közeljövőben új,erős(ebb) asztali procikat kidobni?Itt most nem az APU-s hülyeségekre gondolok,hanem valami FX-eket leváltó izmos procira,ami például fel tudja venni a versenyt az Intel egyszálas teljesítményével?

2015. jan. 18. 19:59
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

APU ténleg hülyeség lesz? Baj lesz ha véletlen i5 szintet hozó cpu része lesz és tegyük fel kb 750Ti/265 szintü gpu része?

Bő egy év

2015. jan. 18. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:

na jó,úgy már annyira nem hülyeség :D bár én szeretem a szabadságot,ide-oda variálni a dolgokat úgy ahogy nekem tetszik.

már régóta arra várok,hogy az AMD előjöjjön valami FX-hez hasonlóval,persze mai technológiát alkalmazva,és mai teljesítményt hozva.nem mondom,hogy rossz lenne az "kis" FX-6350-em,viszont egyszálas dolgoknál tényleg picit gyenge alapórajelen.

2015. jan. 18. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Most rúgtak ki pár nagykutyát. Talán az utódaik kicsit gatyába rázzák a céget. Persze ennek biztos lesz pár év átfutási ideje, úgyhogy egyhamar szerintem nem várható, hogy valami komolyabbat tesznek le az asztalra procik terén.
2015. jan. 18. 21:37
 4/5 eVoLNT5 ***** válasza:

soha nem fogja tudni felvenni az intel-el a versenyt.

viszont videókártyákban elég jól produkálnak, intel - amd gpu jó kombináció. persze amd-nél is más részleg csinálja a procikat meg a videókártyákat, lehet ezért is jobbak.

2015. jan. 19. 09:18
 5/5 anonim válasza:
április-május környékén jön ki új
2015. jan. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!