Szerintetek melyiket használjam HTPC-hez? Alaplapi Realtek ALC892 Hd integrált 7.1 hangkarit, vagy nyomjak bele egy Creative XFi Extreme Music régi gépeimben jól szolgáló hangkarit?
A próbálgatást szeretném elkerülni, igazából az integrált hangkártyát szeretném ha véleményezné valaki....
Tudom hogy a régebbiek nem voltak jó minőségűek,de ezek már komolyabbnak tűnnek....ami közel sem biztos hogy igaz is...
Miért ne kellene HDMI mellé hangkártya?! Semmi köze a kettőnek egymáshoz....kell egy optikai kimenet, amivel csatlakozok egy Logitech Z5500-hoz.
Tehát még él az első kérdésem!
Ezért kérdeztem, hogy milyen rendszerhez akarod a HTPC-t.
Hdmi-n hang is ki tud menni, és legjobb minőségben azon keresztül tudod kitolni a gépből.
HDMI csak a tv-be menne, a hangot optikai kábelen vinném tovább a házimozihoz, esetleg direct 6 csatornán.
Alaplapom ASRock QC5000 wifi/ITX integrált hangkari optikai kimenettel.
Másik hangkari THX Certificed XFI, direkt kimenettel. Ezt használtam brutál jól szólt(tisztán) a régebbi gépemben.
XBMC-t szeretnék majd telepíteni, és nem tudom hogyan fogja tudni kezelni a jó pár éves xfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!