Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert érdemes venni?

Milyen routert érdemes venni?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a netet kellene kiosztani 3 gép között. Elletve néhanapján pár telefon is van rajta 1-2 telefon mikor ki van itt. Direktben egy gépre kötve a netet jött ki ez az eredmény, a mostani router sajnos nagyon vacakodik, alig ad le net sebességet, pedig csak 2 gép megy róla általában. Harmadik gép csak ritkán van használatban. Pár hete kezdte ezt el, előtte semmi gond nem volt vele, bár speedtest 15MB-ot írt akkor még az én gépemre, mostmár csak 1 esetleg 1,5 megát. és néha gondol egyet akkor jó, később megint belassul. annyira nem értek hozzá, de szerintem az a 15 mega is kevéske akkor, hogyha csak 1 gép van épp a hálózaton. Talán egy erősebb router jobb lenne, ha már úgyis cserés. Bár sajnos nem nagyon értek hozzá.

2015. jan. 18. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
TP-Link
2015. jan. 18. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:
gondolom azon bellül van párszáz fajta. Kicsit pontosabb infót is kérhetnék? mind mondtam nem értek hozzá :/
2015. jan. 18. 12:34
 3/4 anonim válasza:
TP-LINK ! Ha így kéred biztosan tudni fogják mit akarsz. Nekem is ez van. Ha bemész a boltba és ott megkérdezed ott is csak ennyit fognak mondani, hogy ezt ajánlják. Nálam is így történt.
2015. jan. 18. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
TP-Link 150Mbps TL-WR741ND Nálam ez bevált.Van több fajta is.
2015. jan. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!