Egy Geforce GTX 970-et szeretnék vásárolni ebbe a configba lehet? Lentebb leírom mire gondolok.
Komolyan, elgondolkoztam a ( /Gigabyte/, esetleg jobb a másik gyártó? ) Geforce GTX 970-en és arra az elhatározásra jutottam, hogy megveszem.
Viszont előtte mindenképp ki szeretném kérni a véleményeteket ezekről, amik fontosak lennének:
Érdemes lenne e hozzá lecserélnem a Corsair GS 600W-os tápot egy erősebbre, illetve a processzoromat, ami jelen esetben egy i5 2500k? És ha igen, milyenre?
RAM-ot szeretnék még bővíteni, jelenleg 2x4 Gb Kingston HyperX Blu 1600 Mhz van bennt, gondoltam még ennyit veszek bele...
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Bőven elég cpu főleg ha húztad is (K)
Tápot erösebre? Corsair RM 450 :)? Vagy mi az erősebb? "Nagyobb" semmiképp nem kell
prohardver.hu >>> "Tuning, kezdőknek szájbarágósan"
Nem feltétlen kel tuningolnod mert elég erös még a cpu alapon is
P/Z lapod ha van akor Bios ba szorzót emelsz a lényeg enyi
Ramot fölösleges venned ha csak játékra használod,ha munkára is 3D modell,renderelés stb akkor csak.
Jelenleg játékra semmi nem használ ki 8Gb-ot se.
Amugy teljesen jó a konfig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!