1/3 anonim válasza:
Igen csak 2 magos, de erősebb egy szálon, mint az AMD procija. Amúgy az 5600K is két modulos, ami 4 szálon tud dolgozni (egy modul két magosnak tekinthető, de vannak megosztott erőforrások is, így nem teljesen 2 maggal egyenlő). Ha 4 szálon kell dolgozni, akkor a Pentiumnak szerintem elolvad az előnye és az IGP-je is gyengébb. Akkor érné meg átugrani 1150 foglalatra, ha a közeljövőben erősebb procit is tervezel bele -mondjuk egy i5 procit-
Anandon a 3420-szal lehet összevetni. 1 szálon jellemzően a Pentium jobb, több szálon az 5600K.
2/3 anonim válasza:
Helyedben : i5 2500k-t vennék 22k-ért és egy h77 lapot 15k körül.
jobb vásár mint a jelenlegi APU-d,árban ugyanott kötsz ki.
A pentiumnál pedig 3-4k-val több végösszegben.
Mellé egy VGA és "cső".
3/3 A kérdező kommentje:
AMD A8 5600k cpu-t 20ezer ft-ba tudom eladni és csak olyan max 23 ezer ft van rá cpu-ra akkor most megtartsam a AMD vagy cseréljem le a Intel Pentium G3450 processzora de én úgy néztem 2 magos meg 2 feldolgozó szál
2015. jan. 18. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!