Tudtok valakit/valami ilyesmit?
Figyelt kérdés
Gamer pc-t szeretnék venni és a keretem rá 230k max. Kinéztem ezeket, de tudom hogy ez többe fog kerülni.
I5 4690k
Gtx 970
8gb 1600mhz ram
Ez kb. 180k. És lehet találni olyan oldalt ahol olcsóbban lehet beszerezni ezeket?
2015. jan. 15. 17:51
1/4 anonim válasza:
eléggé felmentek az árak, az euró is csúcsot döntött ma, a frankról és a dollárról ne is beszéljünk
használtan lehet hogy olcsóbban be tudod szerezni, de újonnan ne számíts sok jóra
2/4 anonim válasza:
ha áfa nélkül veszed mint én max akkor. amugy az eladók kb egymással versengenek igy nem nagy a valószinüsége hogy drasztikusan olcsobbakat találnál.
3/4 A kérdező kommentje:
Hol vetted áfa nélkül???????
2015. jan. 15. 18:20
4/4 anonim válasza:
áfanékül.hu xDDD
amugy ha ezt nem tudod akkor nincs is ételme elmagyarázni, mert ugysem tudod megvalositani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!