Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van ilyen monitor?

Van ilyen monitor?

Figyelt kérdés

szeretnék venni egy nagy kijelzőt a géphez, a Lényege az lenne hogy Led, tudjon full Hdt és olyan 70-80 cm átmérőjü lenne. Vagy akkor már tv ? néztem azokat is, csak annyi baj van hogy nem Full hdsek.

Nekem most ilyen monitorom van

[link]

25" col, hát nemtudom hogy egy 27es monitor mennyivel lenne nagyobb képátlóba. még le is mértem, szinte majdnem akkora lenne mint a mostani, csak pár cmvel nagyobb.

2015. jan. 15. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:

1 coll az 2,54 cm, vagyis 2" az 5 cm. Ráadásul átlósan.

Hogy ez sok, vagy kevés, az viszonylagos.

32"-os full-hd tv-kel tele a piac. Monitorból kevesebb van, és amire érdemes költeni, az ráadásul horror árú.

Nem nehéz rájuk találni, csak be kell állítani a szűrőket.

[link]

2015. jan. 15. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:

woow! az első samsung az tényleg durvának tünik :) Na és ez használható géppel is ? úgy hogy mint monitor ?

A lényege az lett volna, nekem van még egy hd usb tv tunerem, eddig azzal kényelmesen tudtam nézni gépen tvt, úgy szerettem volna hogy az maradjon meg, mert teljesen jó, na de mindegy, ez a samsung tv jónak tünik :) lehet majd utána járok a dolognak

2015. jan. 15. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Ekkora monitornál a fullhd már iszonyatosan pixeles, 20-22" nál ideális ez a felbontás.

Ha megengedheted magadnak, és tényleg nagy monitort akarsz, akkor én erre tenném a voksomat, a ma kapható egyik legjobb monitor, minden létező igényt kielégít(az egyetlen hátránya, hogy a magasságát nem lehet normálisan állítani, ha nem a falra szereled, akkor ez zavaró lehet).

[link]

2015. jan. 15. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
háát igen ez a monitor már ott van.. viszont anyit azért nemadnék egy monitorra :d főleg h ilyen széles, elég szokatlan, meg ja, zavaró is lehet hogy nem a megszokott méret, az ilyen monitorok szerintem boltokba reklám felirat meg kép, film vetitésére jó, de ilyet otthon..
2015. jan. 15. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Elborult agyú hardcore gamerek akik ilyen [link] rendszereken tolják biztosan közelebb jutnak a kielégüléshez egy ilyen széles megjelenítővel.
2015. jan. 16. 06:49
 6/6 A kérdező kommentje:
:D hát igen, de ez még mindig normálisabb. hdmi dvi vga, egy ilyen kialakitáshoz már videókártya is kell. nem lehet rossz igy gamelni, anno én is próbálkoztam igy csak 2 monitorral. de mostanra már kinőttem a játékokat.
2015. jan. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!