Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez így jó, esetleg mit lehetne...

Ez így jó, esetleg mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés
Vettem 1 hónapja egy laptopot, jó meg minden , csak a HDD nél normális hogy összesen eddig 7 napnyi időt ment, 292 az elindítás, leállítások száma, és a parkolásoké 732 miért lehet ez? Mit lehetne vele tenni hogy ne nőljön ilyen gyorsan ez a szám? Mert szerintem ez nem túl egészséges

2015. jan. 14. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Western Digital vinyó?
2015. jan. 14. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:
igen Blue
2015. jan. 14. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Mégis mit lehetne tenni, ne használd ennyit.

Egyébként érdemes utánanézni, ha ismeretlen területre téved az ember, nagyon-nagyon hosszú ideig bírja a legtöbb hdd, a wd meg különösen hosszú garanciát ad(jó, a blue pont a leggagyibb, de azok is bírják).

2015. jan. 14. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát de nem használtam sokat mert kb már még csak egy hónapos a laptop, és nem az hogy az elején többet használtam volna mert ugyan olyan arányban nőnek ezek a számok, kb ma is 100 al nőtt a parkolások száma
2015. jan. 14. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor ez talán segít: [link]

Igaz, ez Greenre vonatkozik, de talán jó.

2015. jan. 14. 22:16
 6/8 A kérdező kommentje:
igen azt, azt tudtam hogy a green nel volt ilyen probléma, de nekem az asztaliban is wd blue van es ott rendesen működik, de itt laptopban...
2015. jan. 14. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is WD Blue van a gépemben, 86 napot ment, 312 parkolással. Szóval nálad egyáltalán nem normális a 732.
2015. jan. 14. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
jó azt tudom, de amugy is picivel tobbnek kell lennie a laptopon mer ugye ott az enerigiafogyasztás is fontos emiatt tobbszor parkol de azert enyiszer..
2015. jan. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!