Proceszor: AMD FX-6350 Alaplap: ASROCK 960GC-GS FX Ram: ADATA 4GB XPG V1. 0 DDR3 1600MHz Videókártya: ASUS GTX750-PHOC-1GD5 1GB GDDR5 OC PCIE Van olyan alkatrész ami nem passzol? Ha igen akkor légyszíves írd le.
#5 akor talán intelt kelene venie amivel nem dropol fps nem gondolod?
Ez egy irodai lap nem való bele hiába megy bele
#7 csak annyi köze van, hogy ha gyenge az alaplap vrm (vrm hűtése is), akkor amiatt mindig vissza fogja venni a proci órajelét(feszültségét), hogy vissza tudjon hűlni, így szép mikrolaggok lesznek, amik élvezhetetlenné teszik a játékot.
ha nem te kérdezted ezt, akkor itt egy hasonló cipőben járó ember:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
Ja ki lehet kapcsolni, az tudod hogy mi lesz, megsül a qva anyám is (már bocsánat de vannak itt páran akik nem képesek felfogni pár dolgot), mert többet fog pörögni a dolog, valamint mivel VGA limit lesz, jobb lenne egy 1150-es B85-ös vagy H97-es lap, bele egy Pentium G3420, és ilyen VGA-val meg 8GB RAM-al leveri azt az FX kombót.
Én perpillanat processzor limites vagy, mert nagyobb VGA-ra váltottam mint amit ki tud szolgálni a proci, a régi kártyámmal 1440x900-ba minden futott veryhigh-ultra beállításon, most annak örülök, ha medium-high beállítással eldöcög a 60 FPS-ig, valamint a procim hűtője is kezdi megadni magát, mert eleinte csak 56 fokig ment fel a hőmérsékletem most már van olyan hogy 65 fok fölé is megy, pedig ház csere is volt egy szellősebbre.
De ez a kikapcsolós dolog majdnem olyan mintha a tűzfalat kapcsolnám ki.....
Biztonságból van benne az a dolog, nem azért, hogy az értetlenek szórakozzanak vele.
Mondjuk ha megosztanád velünk a körülbelüli keretet, akkor lehet hogy könnyebben és hatékonyabban tudnánk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!