Szerintetek melyik cpu foglalat típusba érdemes befektetni,1155 vagy 1150 vagy FM vagy AM3+?
Mire akarod használni a gépet?
1155 kezd kimenni, ha játékra kell, akkor 1150 vagy 2011 inteles.
Ha 3D tervező programok, munka, stb, akkor AM3+.
játékra, videó renderelésre (de főként játék),
egy i3-ra gondoltam 1150-be, alaplapon 4 ddr3 foglalat, lassan építeném a gépet. Először csak alaplap, processzor, 1 db 4 vagy 8GB-s rammal, ház + táp lenne, később kerülne bele videó kártya és +ram.
Nekem ASUS H81M-Plus lapom van, igaz ebben csak két memória slot van. Összesen 8 GB memóriám van, de úgy érzem túlvásároltam :) A lappal nem volt gondom.
A sima Haswell prociknak bőven elég a H81. A K-s verzióknak állítólag ez nem jó(Haswell Refresh), mert nem lehet tuningolni vagy mi a szösz...Ehhez annyira nem értek :)
A többit nem ismerem. Ez csak rajtad múlik, mennyid van rá, milyen extrák kellenek. Csak jól válassz! :)
Teszt olvasás, teszt olvasás és teszt olvasás. Ekkor nem érnek meglepetések :)
és Intel® Core™ i5-4460 Processor(6M Cache, up to 3.40 GHz) vs Intel® Core™ i5-4440S Processor(6M Cache, up to 3.30 GHz)?
a 4440-es órajele és ez által a fogyasztása kisebb, ennyi a különbség? egy 1000-essel olcsóbb a 4460-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!