Van össz 200 ezer forintom egy gépre és már megvan a hdd a ram és a gépház. Milyen gépet ajánlanátok/raknátok össze ennyiből?
Rendben köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)
Akkor várok türelemmel....
https://www.youtube.com/watch?v=S5aPkZFnVYU
az fps résznél itt is látni a különbséget.
Egyébként 970 egy szinten van 290x-szel, csak sok játék jobban támogatja az nvidia-t (nvidiy physx pl).
Hogy mikor érdemes venni? Amikor lemennek az árak. Ezt senki nem tudja megmondani mikor lesz.
Amúgy feltűnt, hogy mindenki mondogatja a gtx 970-es kártyát meg ATX lapokat, de én még nem láttam, hogy megmondtad volna a házad pontos típusát. Lehet mondogatnak itt neked atx-es lapokat aztán csak miniATX fér be a házadba, meg a kártya túl hosszú neki. Azt se ártana tudni.
10ért lehet venni nagy házakat, mint zalman zm-r1, vagy sharkoon vg4 széria.
Ha gtx 970-et veszel, akkor érdemes lenne a valamivel drágább gigabyte gtx 970 g1 gamingbe fektetni. Hátránya, hogy bitang hosszú a kártya (32 cm), de nekem pont belement pl sharkoon vg4-w házamba. Cserébe halk és elég jó a hűtése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!