Milyen vidikarit vegyek?
Figyelt kérdés
az a kerdesem hogy mek a jobb ezekuzul a vidikarik kozul meket eri megvenni szerintetk???
foleg a gtav akarom vele jatszani low med bealitassokkal anti aliasing nem kell
-Gygabite gt610 2gb
-Gygabite gt720 1gb
-Gygabite gt730 2gb
-Gygabite r7 240 2gb
-MSI n730k 2gb
-MSI n720 2gb ddr5
-Ati sapphire 5450 2gb
-Ati sapphire hd6450 2gb
melyiknek a legjobb a teljesitmenye szerintetek a gta v hez?
2015. jan. 14. 16:22
31/33 papagenou válasza:
az igények szabják meg a dolgokat. én 7750es vgaval is tök jól eljátszok, mert nekem nem fontos a FHD-Ultra beállítás. És egy 250Xen már nagyon szépen lehet játszani és lehet is még pár évig, ha nem akarsz mindent kimaxolni. De még a 250sem rossz, 25ezerért. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy csak a drága kártyák a jók, nem azért van 100ftos, még milliós kártya, mert azzal lehet játszani. Azzal lehet 3monitoron max beállításokkal játszani, de ha ez nem célod, akkor egy megfizethetőbb kártya is megteszi.
32/33 A kérdező kommentje:
nekem eleg volna low-med bealitasokkal 1366x768 kepfelbontas ez nem olyan nagy igeny
2015. jan. 15. 16:02
33/33 anonim válasza:
Ezen a gépen biztos nem menne és mindent cserélni kéne. Lehet jobban járnál egy Xbox 360-nal, de az Xbox One-nal is olcsóbban kijönnél.
Egyébként érdemes tanulmányoznod ezt a táblázatot a videókarik erejéről:
Az ajánlott GTX660 ereje 4117, míg egy GT730 csak 970.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!