Asus Radeon HD7790 DC2OC kártyához milyen tuning progrmot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Asus GPU Tweak vagy Msi afternburner-t hallottam hogy jók.Battlefild 4-hez kéne huzatni kicsit.Meiket ajánljátok és hog kel azon a pogramon tuningolni?2015. jan. 14. 10:29
11/12 A kérdező kommentje:
Akkor ez igy teljesen oké?Ezt mutassa a driverem.
Aktivitás játék alatt 100%
GPU órajel 1075 játék alatt.
Memória órajel maximum az 1600mhz és mindig 1600mhz-en van amikor játszok amikor áll a gép akkor is ez normális?
A többi már nem létfontosságú.De az normális hogy nem mozdul 1600mhz-ről programmal leljebb vettem és akkor leállt a gép amikor újra bekapcsoltam megint maxon volt normális ez ennek igy kell lennie?
2015. jan. 14. 16:08
12/12 A kérdező kommentje:
Jahj bocsánat tévedtem amikor nem csinálok semmit akkor a memória órajel kicsi ha játszok max akkor midnen rendben remélhetőleg ! :D Köszönöm az összes választ!
2015. jan. 14. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!