Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menne max közel a GTA V?

Menne max közel a GTA V?

Figyelt kérdés

R9 280

FX 6300

10GB ddr3 1600 mhz

2015. jan. 14. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Közel??

Menne fullon.

2015. jan. 14. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Az AC4-nek a Crysis3-nak, A battlefield4-nek a Far cry4-nek is szebb a grafója mint a fos gta 5 nek nekem is úgy fog menni mint ha a mesterlövésszel játszanák... manapság 8gb ddr3 1600 mindenre elég, persze a megfelelő háttér mellet! nyugi a gta az csak csepp a tengerben! Mutattam egy 50 éves emberkének a játékokat a felsoroltakkal kezdtem, aztán mutattam neki a gta 5-öt, és megkérdezi, gábor azt hittem egyre jobbakat mutatsz?:D
2015. jan. 14. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Még nem lehet biztosat mondani. Mivel megint halasztottak, valószínűleg jobb porttal akarnak előjönni, mint a GTA IV (vagy akár GTA III) esetében.
2015. jan. 14. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, és ismétlem, de kérdezz csak meg egy szakembert! Ha Már van egy i3-ad vagy egy i5-öd és 8gb ddr3 1600mz, meg valami hasonló tudású vga-d, szaladni fog az a játék szaladni maxon!! sőt krakxon!:D "Még nem lehet biztosat mondani?" 8gb ddr3 vagy 10-nél lehet!!!4 r9 nél is de r7 250x vagy 260x-nél is csak háttér kell! Mint már említettem nem nagy cucc a gém, az advanced warfare lezúzza még hardverigényben is... de szerintem még 4gb ddr3 al is elszalad ... a gétéa zöt! a géped ha ez lesz vagy van akkor legalább 5-6 évig nagyon pöpec lesz és utána is csak foltozgatni kell..
2015. jan. 14. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves második : attól,hogy nekem valami nem a kedvenced,vagy nem tetszik attól még nem éppen "fos".

GTA kvalifikációjú sandbox játéknál nem hiszem,hogy az ember azt nézi,hogy a falevelen az erezet 41 vagy 39 felé ágazik el.

Azért van 10 GB ram mert alapból 4+2 volt de sikerült jó áron szerezni egy 4gb-s ramot,így beraktam.

2015. jan. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!