Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó Konfigurációt Állítottam...

Vastagm kérdése:

Jó Konfigurációt Állítottam össze?

Figyelt kérdés

cpu: CPU INTEL CORE I5 4690K BOX (1150)

alaplap: Msi 1150 Z87-GD65 GAMING

táp: THERMALTAKE SMART SE 730W

memória: 2 x KINGSTON DDR3 1866 4GB HYPERX FURY BLACK CL10

videokártya: még nincs kiválassztva esetleg tudnátok ajánlani valamit?

SSD: KINGSTON HYPERX 3K 120GB SATA3

HÁZ: M-Tech NOB09A-BK

Egyenlőre eddig jutottam a ház már megvan és a régi gépembe van egy ati radeon 6870 ideiglenesen az is jó ebbe a konfigurációba? Ja és a hütő. Azt tudtok egy jót lehetőség szerint ledeset? Jövő hónapban szeretném megvásárólni a konfigurációt. Szerintetek jó?

2015. jan. 13. 19:06
 1/4 eVoLNT5 ***** válasza:

szerintem ez egy tökéletes konfig alaplap és processzor választásban is, ja meg az összes többiben is.

a 6870-edet majd cseréld le egy R9 280X kártyára vagy GTX 770 amelyik szimpatikus, ha későbbiekben kell power vga terén, akkor CF vagy SLI :)

a memóriában viszont bizonytalan vagyok, CL9es iződítésűt vegyél :)

2x 4gb, tessék :

[link]

2015. jan. 13. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Alaplap z97 chipsetes legyen , tàp fsp raider 550w , ram 1600 mhz-es legyen , mivel nem APU-t használsz ezért csak fölösleges pénzkidobás az 1866-os mert gyorsabb nem lesz tőle.
2015. jan. 13. 19:40
 3/4 A kérdező kommentje:

A későbbiekben mindenképp SLI-n vagy CF-en gondolkozok de ugye a keret egyenlőre ennyit enged. Azért választottam ezeket a memóriákat mert ha jól tudom a cpu-ba integrált videokártya ugye a rendszer memóriáját veszi el és így gyorsabb memóriával jobban járok.

Nagyon szépen a köszönöm a gyors segítséged!!

2015. jan. 13. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért és mivel jobb a z97-es alaplap?
2015. jan. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!