Intel Core i5-4590 vagy AMD FX-8350? ASUS R9 270X DC2T vagy ASUS R9 280X DC2T? CHIEFTEC CTG 600 vagy 500? Alaplapból milyet vegyek?
Van egy konfig gondolatom 270x-el 8350-el (hozzá hyper 212 evo) extreme 4-el és ctg 600-al de ha teljesítményben sokkal jobb lenne egy másik konfig nagyjából ezen az áron....(max 30ezer különbség szerintem) akkor légyszi mondjatok egy jó konfigot :)
Vagy várjak ezzel nyárig tavaszig? mit gondoltok?
Köszi:)
Gigabyte jó?
én ASRock-ot vennék a helyedbe, csúfosan lassabb lenne a bootidőd gigabyte-al.
AsRock H97M Anniversary
de ne felejtsd el frissíteni a biost, mert akkor nem minden videókártyát ismer fel. :) ja és nézd meg a processzor támogatási listát. jó kinfog lesz, i5 4590 jó, nekem is olyanom van. sokkal jobb mint egy amd :3
konfig* elírtam. ja és alacsony hőfök\fogyasztás is.
i5-4590 legjobb vétel, teszteket meg hozzászólásokat is olvasva, nem lassabb mint egy i7-4770 vagy 4790 (játékokban)
Köszi a válaszokat!
Játékra kell főleg.
Chieftec táp okés?
Én is ASRock párti vagyok...és eddig csak AMD-m volt.....hosszú távra melyiket mondanád?
akkor mindenképp 280x-et ajánlotok?
igaz teljesítményben bőven több....de ez a proci és 8 giga 1333mhz-es ram kihajtja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!