Samsung TV-monitor anomália?
Figyelt kérdés
Adott egy T24D390EW típusú samsung TV-monitor. Számítógép HDMI-vel összekötve vindowsban egész tűrhető képet produkál, azonban egy játékot elindítva, automatikus átméretezés után förmedvény. Leírni is nehéz. VGA kábellel kipróbálva nagyságrendi a javulás. Aztán ha visszacserélem VGA-ról HDMI-re, akkor azon is olyan szép, a következő bekapcsolásig. VGA kábellel a windows T24D390-nek látja, HDMI-vel T22D390-nek, és sehogy nem tudom lenyeletni vele, pedig szervízmenüben a panel típusát is babráltam már. Amúgy azóta ilyen trágya, amióta CSAK BELÉPTEM a szervíz menübe, semmit nem állítottam el!! Tudtok rá valami megoldást? Volt már hasonló tapasztalatok? Garanciát elveszti ilyenkor? És ha igen, mennyiért állítják be úgy, hogy jó is maradjon?2015. jan. 13. 07:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!