ASUS Radeon R9 280 STRIX 3GB miben különbözik a ASUS R9280 DC2T 3gb-tól? Melyik választanátok?
most a SAPPHIRE 11230-00-20G R9 280 3GB GDDR5 Dual-X OC PCIE 60 ezer lett, viszont csak 2 év garancia van rá az asusra meg 3 még mindig saphire-t javaslod?
(olvastam prohardveren tesztet igaz 280x volt de az asus hőfoka max 5 fokkal volt magasabb a sapphirénál de a sapphire igy is vapor hűtást hasztnált és sokkal hangosabb volt.)
Asusnak meg gyárilag nagyobb az órajele és ugyan úgy jobban melegszik, viszont az Asus kicsit drágább szokott lenni, még ahhoz képest is hogy gyárilag húzott, tehát megveszed a Sapphire-t, húzol rajta kicsit, és máris olyan mint az Asus.
Ár/érték arányba Saphire éri meg.
Előző vagyok.
STRIXNEK jobb a hűtése, mint ahogy az #1 válaszoló írta, de hangosabb is, tehát nem éri meg azt a +8-9k-t, Sapphire-nak felhúzod a ventilátor fordulatát ugyan azt kapod. Én a helyedbe a Sapphir-t venném, itt van az árkülömbség a 2 kártya között, és mint mondtam a Sapphire-on húzol kicsit és olyan lesz mint az Asus:
Asus: [link]
Sapphire: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!