Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi idő alatt kiírni egy...

Mennyi idő alatt kiírni egy DVD-t?

Figyelt kérdés

Mitől függ,hogy mennyi idő alatt írom ki?

-DVD írótól

-lemeztől

-memóriától?

Milyen DVD írót ajánlanátok,hogy minél gyorsabban (és normálisan) lehessen írni?

És mennyi ideig tart?

2010. febr. 6. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Ha gyorsan írod ki nem biztos, hogy minden asztali lejátszó fölismeri és lejátsza.

8-12 szeres írás még elmegy. És jó minőségű lemez sem árt hozzá.

2010. febr. 6. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy menyi adatott kívánsz ráírni a dvdre és, hogy hányszorosan írod meg. (Én a 4x írást ajánlom.) A géptől nem nagyon függ az írás gyorsasága de ne egy "p3as" gép legyen hanem valami "p4es". Ha úgy írsz meg egy dvdt ahogy írtam körülbelül 10 - 12 perce telik megírni. (Akkor ha teljesen teli írod.) Ne akard gyorsítani mert akkor az adatok nehezebben olvashatók le a dvdről, általában. (Nekem lg dvd íróm van és maxell és verbatin dvdket használok.)
2010. febr. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!