Mit tudok tenni a zajjal?
Volt régi kérdésem, azt mondták azért hangos a gépem mert nincs rajta paszta, leszedtem újrapasztáztam. Pasztázás előtt ez egy gépházban volt, leszedtem az oldalát hát ha ez a gond, 2 napig fullcsendes volt, bármilyen játékot játszva , azelőtt pedig olyan volt mint egy porszívó , utána egyik nap jött egy kékhalál , és hangos lett megint, ma reggel gondoltam le fogom a proci ventillátorát , és ugyanúgy hangos , ha megnyitom chromeba már hangosabb lesz. Sőt amikor ezt írom akkor is néha így felpörög. A VGA nem lehet hiszen rajta a hűtő-nek más hangja van, azt már tudom a szabályzó miatt, a proci se lehet akkor , a táp lenne a ludas?
Köszönöm előre is a segítséget!
d.
A gép:
CPU : AMD Phenom II X4 965 3.6 GHZ BLACK EDITION
GPU : SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 1GB GDDR5 PCIE OC
RAM : G.Skill 4GB DDR3 1333MHz
PSU : FSP 450W
Hasonló problémával küzködtem én is.
A megoldás a procihűtő csere volt.
Lett pasztázva, de semmit nem ért.
Javaslom neked is, max. 4-5 ezer forint körül már kapható normális hűtő.
Igen, a Cooler Master TX3 tökéletes.
Egyébként igaza van részben Közveszélyes Kontárnak is, mert okozhatja a jelenséget a táp venitillátora is, bár szerintem inkább a proci hűtő a hiba okozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!