Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eltűnt az r9 280?

Totolala kérdése:

Eltűnt az r9 280?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, nézegettem pcx-en a sapphire r9 280-at, 57 ezer forint környékén és mára eltűnt.

Van r9 270x és utána r9 285 jön 70 e forintért.

Más gyártótól sincs.

Ugyan így iponon.

Mi történhetett?

Majd újra megvásárolható lesz?

(Jó választás lenne ez a kari egy i3 4160 és 2x4gb corsair vengance ram mellé?)

2015. jan. 10. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Év elején mindig összevisszaság van, várj még.
2015. jan. 10. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

És igen , jó választás lenne mellé.

2015. jan. 10. 21:56
 3/4 anonim válasza:
Ugyan ilyen kártyám van és elképesztően erős. Az ára pedig ebben a kategóriában egyszerűen nevetséges. Néztem egy tesztet ahol az R9 280-at hasonlították össze a GTX 760-al, na azon jót nevettem. És az árukban is van különbség rendesen. És a mai AAA-s játékokat is viszi csutkán. Egy gamer gépbe nagyon jó választás.
2015. jan. 10. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Valóban jó választás lenne.

Az eltűnés oka lehet, hogy a beszállító jelenleg nem tudja a terméket beszerezni. Néha várni kell, lehet, hogy 15-20 perc (annyi időközönként frissítik a termékek listáját), de lehet hogy pár napba telik. Bár ezt nem lehet tudni, mert minden terméknél más és más lehet az ok.

2015. jan. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!